Opisywana realizacja zamówienia miała miejsce podczas hucznego wesele Dominiki i Oskara.
Para młoda zdecydowała się na Stół Dziczyzna Duży, w którego skład weszło 13 wyrobów mięsnych z dzika i jelenia. W centralnym punkcie stołu znalazł się soczysty i aromatyczny udziec pieczony z kością, a obok niego liczne kiełbasy, kabanosy, pasztet, polędwica, pieczeń, czy szynka. Całość została umiejętnie ozdobiona świeżymi warzywami, owocami i kiszonkami. Dodatkowy klimat stworzyły ozdoby leśne, kwiaty na stole, oraz włoskie zioła i przyprawy, które był wyczuwalne na całej sali weselnej.
W rozmowie po weselu Państwo młodzi zakomunikowali nam, że goście ochoczo próbowali wyrobów z dziczyzny i gromadzili się wokół stołu. Wielu gości przyznało się, że próbowali dzika, lub jelenie po raz pierwszy w życiu i byli zaskoczeni naturalnym smakiem i sposobem, jakim mięso zostało uwędzone. Atmosfera wesela była napełniona radością i miłością, a Stół Dziczyzna Duży dodawał do tego wyjątkowego dnia smaku i elegancji.
Stół Dziczyzna Duży spodobał się spodobał się zarówno młodszym, jak i starszym uczestnikom wesela. Wiele osób poprosiło nawet o zabranie wyrobów do domu.










