Nie jest tajemnicą, że wiejskie stoły cieszą się ogromną popularnością na weselach
dlatego kolejna z naszych realizacji miała miejsce podczas wesela Michała i Sary, którzy zamówili Stół Wieprzowy Średni, w którego menu znalazło się 16 rodzajów wyrobów mięsnych – w tym prosiak w formie, kabanosy, kiełbasy, schab, pasztet, rolada, karkówka, polędwiczki, żeberka, klopsy, czy spyrk z cebulą. Dopełnieniem wiejskiego stołu był świeży, domowy chleb oraz lokalne sery. Wesele odbyło się latem, dlatego stół został ozdobiony świeżymi kwiatami, warzywami i owocami prosto z krzaka, oraz aromatycznymi ziołami.
To ważne wydarzenie, jakim było wesele Michała i Sary było nie tylko okazją do świętowania, lecz także do delektowania się wyborną kuchnią w letniej atmosferze, tworząc niezapomniane wspomnienia dla wszystkich uczestników wesela. Goście mogli delektować się smakiem tradycyjnych potraw wieprzowych ze stoły wieprzowego, ciesząc się wspólnie z nowożeńcami i celebrując miłość oraz radość tego wyjątkowego dnia.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyrobów wieprzowych. Czuć, że jest to dobrze doprawione, wysokiej jakości mięso, poddane właściwej obróbce.













